Kiểm tra tiếng anh lớp 7

      21

I. Listening –Mi and Nick visit Ms Hoa at home.Listen to their conversation.Write T (True) or F (false).(1point)- đánh giá 3

1.Mi và Nick have been to lớn Ms .Hoa’s house before.

Bạn đang xem: Kiểm tra tiếng anh lớp 7

2.They saw some pictures in an album.

3.Nick has been lớn the Tulip Festival in Holland.

4.Ms.Hoa went khổng lồ the Tulip Festival last September.

5.Ms Hoa’s son is Melbourne.

II. Listen và complete the sentences, number them. Listen twice (1point)- Unit 10- Skills 2.

……. Increase / .…….. Cooking and heating / ……..mountainous /…..… air pollution

1.People in …………… areas have to gather wood lớn use as fuel.

2.Biogas is mainly used for…………….. .

3.Biogas helps solve the problem of indoor……………………….. .

4.The use of renewable energy sources in developing countries is on the ……………..

PART B. LANGUAGE FOCUS

I. Choose the best option lớn complete each sentence. Circle A, B, C or D. (2point)

1. Linda used to lớn ________ morning exercise when she got up early.

A. Did B. Does C. Doing D. Do

2. My father __________the bus khổng lồ work every day, but I cycle.

A. Catches B. Drives C. Goes D. Runs

3. You should look right và left when you go ________the road.

A. Down B. Across C. Up D. Along

4. Bus is the main public ________in Viet Nam.

A.travel B. Tricycle C. Transport D. Vehicle

5. The play was so boring. ________, An saw it from beginning to end.

A. Therefore B. Despite C. However D. Although

6. She’s sure that they will find the film_________.

A. Entertaining B. Entertain C. Entertainment D. Entertained

7. – “ vì chưng you lượt thích seeing a film?” – “_________________”

A. No, I don’t like it at all B. Sure. What film shall we see?

C. Who is in it? D. I’m sorry, I can’t.

8. ____________ being frightened by the images, Lan still liked the film so much.

A. In spite B. Despite C. Although D. Nevertheless

9. ____________ is La Tomatina celebrated? – Every August.

A. Where B. Why C. When D. Which

10. My father liked the ____________ of that singer.

A. Perform B. Performer C. Performance D. Performing

II. Put the correct form of the verb in brackets. (1point)

1.He usually (go) …………………. Fishing on Saturdays.

2.That house ( repaint) ……………… last year.

3.How about (see) ……………. A movie on Sunday evening ?

4.An used to (play) ………………………. Football in the afternoon.

5.Nam (learn) …………………………….. English for 8 years.

PART C. READING

I. Read the following passage and put a word in the box in each of the numbered blanks.

from - and - water - most - throwing

Yesterday was the (1)____________ exciting day of my life!

In the morning, many people tried to lớn climb up the pole lớn get the ham. At 11 a.m, we saw a jet of water coming (2)____________ the water cannons and the chaos began. Bags of tomatoes from trucks were thrown khổng lồ the crowds, và we began (3)____________ tomatoes at one another. We all had khổng lồ wear goggles lớn protect our eyes.

After an hour, we saw another jet of (4)____________ và stopped throwing. The whole town square was red with rivers of tomato juice. Finally, we tried tomato Paella, a traditional Spanish rice dish. Together with local people and tourists, we enjoyed the good food (5)____________ drinks.

1.__________ 2.______________ 3.______________ 4.______________ 5.______________

II. Read the following text carefully và choose the correct answer A, B, or C for each of the gap. (1point)

With the development of science và technology, more và more (1)_____________ is used everyday. Nowadays, many (2)_____________ areas in Vietnam have been electrified, and more energy is needed. If everyone (3) _____________ energy, it will quickly run out. (4) _____________ at school should learn how lớn save energy, for example, they should turn (5) _____________ the electric lights when they leave their classrooms.

1.

carselectricitybooksmoney

2.

ruralrichurbancity

3.

savesaveswastewastes

4.

Xem thêm: Hình Ảnh Dầu Dừa Nguyên Chất, Dầu Dừa Nguyên Chất Có Tác Dụng Gì

doctorsstudentsfarmersdrivers

5.

onatoffin

III. Read the text about Kirsten Dunst & answer the questions that follow.

Kirsten Dunst was born in New Jersey , USA, in 1982. Her acting career began at the age of three when she appeared in her first TV advert. She made her film debut with a small part in Woody Allen’s new york Stories (1989).

In 1994, she got her big break in Interview with the Vampire, performing with famous megastars Brad Pitt & Tom Cruise. Her performance as a creepy kid earned her Golden Globe nomination, the MTV Award for Best Breakthrough Performance và the Saturn award for Best Young actress.

Over the next few years, she started in more hit movies including Little Women (1994), Jumanji (1995), the thắm thiết Get Over It (2001) and Mona Lisa Smile with Julia Roberts (2003). However, her most successful films are the Spider-Man film (2002-2004) with Tobey Maguire, where she plays the parts of superhero Spider-Man’s girlfriend, Mary Jane.

A. Choose the best answer A, B C or D.

1. She made her film debut with a small part in ……………………...

A. New Jersey B. Woody Allen’s thủ đô new york Stories.

C. In 1982 D. In 1994

2. What are her most success films?

A. Little Women B. Jumanji

C. Mona Lisa Smile with Julia Roberts D. The Spider-Man film.

B. Answer the following questions

1. When & where was Kirsten Dunst born?

.............................................................................................................................................

2. What was the first film?

.............................................................................................................................................

3. What part did she play in Interview with the Vampire?

.............................................................................................................................................

PART D. WRITING

I. Reorder the words/ phrases khổng lồ make complete sentences.

1.this time tomorrow/ English/ They/ will be learning.

=>___________________________________________________________________

2.to save/ will reduce/ our energy/ the use of electricity/ We.

=>___________________________________________________________________

3. Biogas/ is/ cooking and heating/ I think/ for/ abundant và cheap.

=>___________________________________________________________________

4. We use/ travelling long distances/ public transportation/ Will/ when /?

=>___________________________________________________________________

II. Rewrite these sentences so that the meaning stays the same to lớn the first. (1point)

1. How far is it from your house to the market?

=> What is the ____________________________________________________________

2. My brother is always a careful xe taxi driver.

=> My brother always_______________________________________________________

3. I was shocked at the ending of the film.

=> The ending of the film made_______________________________________________

4. We will plant more trees along this street.

=> More trees _____________________________________________________________

5. My school is not the same as your school.=> My school is___________________________________________________________

III. Use the words & phrases given to lớn make sentences.

1. He/ work/ his office/ at 10 o’clock tomorrow/.

_______________________________________________________________________________

2. My classmates / used / go / holiday / the seaside/ summer.

_______________________________________________________________________________

3. Although / this film/ make/ many years ago/ we/ enjoy/ see/ it/ now/. /

_______________________________________________________________________________

4. Energy/ from/ sun/ be/ cheap/ clean/ safe.

_______________________________________________________________________________

5. Despite / their / tiredness / they / want / watch TV.

_______________________________________________________________________________

ĐÁP ÁN MÔN : TIẾNG ANH LỚP 7

PART A. LISTENING

I. Listen lớn the interview with an ironman. Tick (√ ) khổng lồ decide whether statements below are true (T) or false (F).(1point)

1. F 2. F 3. T 4. T 5. T

II. Listen and fill in the blanks with the correct words, number them. Listen twice. (1 pt)

1.People in mountainous areas have to lớn gather wood khổng lồ use as fuel.

2.Biogas is mainly used for cooking and heating

3.Biogas helps solve the problem of indoor air pollution

4.The use of renewable energy sources in developing countries is on the increase.

PART B. LANGUAGE FOCUS

I. Choose the best option to lớn complete each sentence. Circle A, B, C or D. (2point)

1. D 2. A 3. B 4. C 5. C

6. A 7. B 8. B 9. C 10. C

II. Put the verbs in brackets in the correct form. (1point)

1. Goes

2. Was repainted

3. Seeing

4. Play

5. Have learned

PART C. READING

I. Read the passage và fill in the blanks with a suitable word in the box.

1. Most 2. From 3. Throwing 4. Water 5. And

II. Read the following text carefully & choose the correct answer A, B, or C for each of the gap. (1point)

1. B 2. A 3. D 4. B 5. C

III. Read the passage & do the following tasks below

A. Write (T) for True or (F) for false statement (0,8point)

1. T 2. F

B. Answer the following questions (1,2points)

1. She was born in USA in 1982

2. It was new york stories.

3. She played the part of a creepy kid.

PART D. WRITING

I. Reorder the words/ phrases khổng lồ make complete sentences.(1pt)

1. They will be learning English this time tomorrow

2. We will reduce the use of electricity khổng lồ save our energy

3. I think biogas is abundant & cheap for cooking and heating

4. Will we use public transportation when travelling long distances?

II. Rewrite these sentences so that the meaning stays the same khổng lồ the first. (1 pt).