Bài tập tiêng anh lớp 7

      123

công tác học giờ Anh lớp 7 vô cùng nhiều chủng loại với các bài tập về ngữ pháp, phát âm, từ vựng…. Để giúp những em làm bài xích tập giờ đồng hồ Anh lớp 7 hiệu quả hơn, công ty chúng tôi gửi tới các em đầy đủ tài liệu học tập tiếng Anh cho lớp 7. Ở nội dung bài viết này Step Up sẽ hỗ trợ cho những em một vài bài tập tiếng Anh lớp 7 tất cả đáp án hết sức hữu ích cho những em.

Bạn đang xem: Bài tập tiêng anh lớp 7

Bài tập anh văn lớp 7

*

Bài nghe giờ đồng hồ Anh lớp 7

Đầu tiên, vào với bài tập nghe tiếng Anh lớp 7. Luyện nghe là 1 giữa những kỹ năng rất quan trọng đặc biệt trong vấn đề học tập môn tiếng Anh nói thông thường và những em học viên lớp 7 nói riêng. 

1.1. Bài xích tập tiếng Anh lớp 7 unit một trong những phần nghe 1

Link nghe

a) Ba: Hello, Nga.

Nga: Hi, Ba. Nice to lớn see you again.

Ba: Nice lớn see you, too.

Nga: This is our new classmate.

Her name’s Hoa.

Ba: Nice to meet you, Hoa.

Hoa: Nice khổng lồ meet you, too.

b) Hoa: Good morning. My name’s Hoa.

Nam: Nice lớn meet you, Hoa. My name’s Nam.

Are you a new student?

Hoa: Yes. I’m in class 7A.

Nam: Oh, so am I.

Bài tập anh văn lớp 7

*

1.2. Bài xích tập tiếng Anh lớp 7 unit một phần nghe 2

Link nghe

Nga: Good morning, Mr. Tan.

Mr. Tan: Good morning. Nga. How are you?

Nga: I’m very well, thank you. Và you?

Mr. Tan: I’m fine, thanks.

Goodbye, See you later.

Nga: Goodbye.

2. Bài tập phân tách thì lớp 7

Khi nhắc tới bài tập giờ đồng hồ Anh lớp 7 chương trình mới thì quan trọng không nói tới bài tập chia thì lớp 7 được. Để có tác dụng được các bài tập này những em cần nắm vững kiến thức ngữ pháp tiếng Anh. Vì đó là phần bài bác tập rất đặc biệt quan trọng và phổ biến, hãy cùng theo dõi ở tiếp sau đây nhé 

2.1. Bài xích tập về các thì trong giờ Anh 

I (learn) English for seven years now. But last year I (not/ work) hard enough for English, that’s why my marks (not/ be) really that good then. As I (pass/ want) my English exam successfully next year, I (study) harder this term. During my last summer holidays, my parents (send) me on a language course khổng lồ London. It (be) great & I (think) I (learn) a lot. Before I (go) to London, I (not/ enjoy) learning English. But while I (do) the language course, I (meet) lots of young people from all over the world. There I (notice) how important it (be) to speak foreign languages nowadays. Now I (have) much more fun learning English than I (have) before the course. At the moment I (revise) English grammar. And I (begin/ already) to lớn read the texts in my English textbooks again. I (think) I (do) one unit every week. My exam (be) on 15 May, so there (not/ be) any time khổng lồ be lost. If I (pass) my exams successfully, I (start) an apprenticeship in September. Và after my apprenticeship, maybe I (go) back to lớn London to work there for a while. As you (see/ can), I (become) a real London fan hâm mộ already.

*

Vở bài xích tập tiếng Anh lớp 7

2. 2. Chọn đáp án đúng nhất 

Để làm tốt dạng bài bác tập này bạn cần học tập từ vựng tích cực để sở hữu vốn từ vựng vững chắc, từ đó hiểu được nội dung của câu và chọn được câu trả lời đúng.

1. When I last saw him, he ………… in London.

A. Has lived B. Is living C. Was living D. Has been living

2. We ………… Dorothy since last Saturday.

B. Don’t see B. Haven’t seen C. Didn’t see D. Hadn’t seen

3. The train ………… half an hour ago.

A. Has been leaving B. Left C. Has left D. Had left

4. Jack ………… the door.

A. Has just painted B. Paint C. Will have painted D. Painting

5. My sister ………… for you since yesterday.

A. Is looking B. Was looking C. Has been looking D. Looked

6. I ………… Texas State University now.

A.am attending B. Attend

C.was attending D. Attended

7.He has been selling motorbikes ………….

Aten years ago B. Since ten years

C. For ten years ago D. For ten years

8. Christopher Columbus ………… American more than 500 years ago.

A. Discovered B. Has discovered

C. Had discovered D. Had been discovering

9. He fell down when he ………… towards the church.

A. Run B. Runs C. Was running D. Had run

10. We ………… there when our father died.

A. Still lived B. Lived still C. Was still lived D. Was still living

11. They ………… table tennis when their father comes back home.

A. Will play B. Will be playing C. Play D. Would play

12. By Christmas, I ………… for Mr. Smith for six years.

Xem thêm: Các Phrasal Verbs Thông Dụng Nhất, Tổng Hợp 200 Cụm Đông Từ Phổ Biến

A. Will have been working B. Will work

C. Have been working D. Will be working

13. I ………… in the room right now.

A. Am being B. Was being

B. Have been being D. Am

14. I ………… to thủ đô new york three times this year.

A. Have been B. Was C. Were D. Had been

15. I’ll come and see you before I ………… for the States.

A. Leave B. Will leave C. Have left D. Shall leave

16. The little girl asked what ………… lớn her friend.

A.has happened B. Happened

C. Had happened D. Would have been happened

17. John ………… a book when I saw him.

A. Is reading B. Read C. Was reading D. Reading

18. He said he ………… return later.

A. Will B. Would C. Can D. Would be

19.Jack ………… the door.

A. Has just opened B. Open

C. Have opened D. Opening

20. I have been waiting for you ………….

A. Since early morning B. Since 9 a. M

B. For two hours D. All are correct

21. Almost everyone ………… for trang chủ by the time we arrived.

A.leave B. Left C. Leaves D. Had left

22. By the age of 25, he ………… two famous novels.

A. Wrote B. Writes C. Has written D. Had written

23. When her husband was in the army, Mary ………… lớn him twice a week.

A. Was reading B. Wrote C. Was written D. Had written

24. I couldn’t cut the grass because the lawn mower ………… a few days previously.

A. Broke down B. Has been broken

C. Had broken down D. Breaks down

25. I have never played badminton before. This is the first time I ………… to lớn play.

A. Try B. Tried C. Have tried D. Am trying

26. Since …………, I have heard nothing from him.

A. He had left B. He left C. He has left D. He was left

27. After I ………… lunch, I looked for my bag.

A. Had B. Had had C. Have has D. Have had

28. By the over of next year, George ………… English for two years.

A. Will have learned B. Will learn

B. Has learned D. Would learn

29. The man got out of the car, ………… round to lớn the back and opened the book.

A. Walking B. Walked C. Walks D. Walk

30.Henry ………… into the restaurant when the writer was having dinner.

A. Was going B. Went C. Has gone D. Did go

31. He will take the dog out for a walk as soon as he ………… dinner.

A. Finish B. Finishes C. Will finish D. Finishing

32.I will be glad if he ………… with us.

A. Had gone B. Did go C. Went D. Goes

33. Ask her lớn come và see me when she ………… her work.

A. Finish B. Has finished C. Finished D. Finishing

34. Turn off the gas. Don’t you see that the kettle …………?

A. Boil B. Boils C. Is boiling D. Boiled

35. Tom & Mary ………… for Vietnam tomorrow.

A. Leave B. Are leaving C. Leaving D. Are left

36. He always ………… for a walk in the evening.

A. Go B. Is going C. Goes D. Going

37. Her brother ………… in Canada at present.

A. Working B. Works C. Is working D. Work

38.I ………… to lớn the same barber since last year.

A. Am going B. Have been going C. Go D. Had gone

39. Her father ………… when she was a small girl.

A. Dies B. Died C. Has died D. Had died

40. Last week, my professor promised that he ………… today.

A. Would come B. Will come C. Comes D. Coming

*

 Bài tập vạc âm giờ đồng hồ Anh lớp 7

2.3. Phân chia động từ mang đến đúng

In all the world, there (be) …………….. Only 14 mountains that (reach) …………….. Above 8,000 meters. He sometimes (come) …………….. Khổng lồ see his parents. When I (come) …………….., she (leave) …………….. For Dalat ten minutes ago. My grandfather never (fly) …………….. In an airplane, & he has no intention of ever doing so. We just (decide) …………….. That we (undertake) …………….. The job. He told me that he (take) …………….. A trip khổng lồ California the following week. I knew that this road (be) …………….. Too narrow. Right now I (attend) …………….. Class. Yesterday at this time I (attend) …………….. Class. Tomorrow I’m going to lớn leave for home. When I (arrive) …………….. At the airport, Mary (wait) …………….. For me. Margaret was born in 1950. By last year, she (live) …………….. On this earth for 55 years. The traffic was very heavy. By the time I (get) …………….. Lớn Mary’s party, everyone already (arrive) …………….. I will graduate in June. I (see) …………….. You in July. By the time I (see) …………….. You, I (graduate) ……………… I (visit) …………….. My uncle’s home regularly when I (be) …………….. A child. That book (be) …………….. On the table for weeks. You (not read) …………….. It yet? David (wash) …………….. His hands. He just (repair) …………….. The TV set. You (be) …………….. Here before? Yes, I (spend) …………….. My holidays here last year. We never (meet) …………….. Him. We don’t know what he (look) …………….. Like. The car (be) …………….. Ready for him by the time he (come) …………….. Tomorrow. On arriving at trang chủ I (find) …………….. That she just (leave) …………….. A few minutes before. When we (arrive) …………….. In London tonight, it probably (rain) ……………… It (rain) …………….. Hard. We can’t do anything until it (stop) …………….. Last night we (watch) …………….. TV when the nguồn (fail) ……………… That evening we (stay) …………….. Up khổng lồ talk about the town where he (live) …………….. For some years. I (sit) …………….. Down for a rest while the shoes (repair) ……………… Half way lớn the office Paul (turn) …………….. Round & (go) …………….. Back home because he (forget) …………….. Lớn turn the gas off. London (change) …………….. A lot since we first (come) …………….. Lớn live here. While we (talk) …………….. On the phone the children (start) …………….. Fighting và (break) …………….. A window He used lớn talk to us for hours about all the interesting things he (do) …………….. In his life. You know she (stand) …………….. Looking at that picture for the last twenty minutes. I (spend) …………….. A lot of time travelling since I (get) …………….. This new job. When we (be) …………….. At school we all (study) …………….. Latin. When I (meet) …………….. Him, he (work) …………….. As a waiter for a year. After he (finish) …………….. Breakfast he (sit) …………….. Down to write some letters. She (have) ……………..a hard life, but she’s always smiling. I think Jim (be) …………….. Out of town.

Bài tập phạt âm tiếng Anh lớp 7

*

2.4. Điền giới từ ưa thích hợp

Lan’ll have a các buổi party …………………. Friday evening. Would you lượt thích to come ………. My house …………lunch? She takes care …………. Her family. She works ………a local supermarket. My mother works……………the field…………. My father. Does your father work …………. . Hanoi? David is good ………………. . Math. What vị you bởi vì …………. Your không lấy phí time? Are you interested …………. . Sports?. There’s a good film …………. . ……… the moment. Thanks ………. . Your letter. I’ll see my mom and dad ……………. . Their farm. We have to work hard ………. Home and……………. School We’ll visit her ………. Christmas. Are you tired …………. . Watching TV? She often brings them …………… school. He works ………. A factory. We always go khổng lồ Ha Long cất cánh ………. Vacation. Tell me more ………. . Your family. Can you send me a photo ………. . Your family? He goes ………. The city …………his wife. It takes 18 hours to lớn get ………Hanoi ………. Coach. We write ………. Each other twice a week. He is the president …………………. Our club. She spends most ……………the time …………. The couch ………. Front ……. The TV. What do you usually bởi vì …………. School? Why don’t you come …………. .? They swap cards ………. Their friends. Will you play a trò chơi ……………. . Catch? What vị you bởi vì ……………. . Recess? They usually have portable CD player ……………. Small earphones. I’ll take part……………. Your club. They read or study …………. The same time. We enjoy all ………………… our classes. …………. School we study many things. …………. . History, we study past và present events………. . Vietnam and ………the world. …………. . Physics, we learn …………how things work. She learns how to use a computer ………. . Her Computer Science class. Newspapers are ………. The racks ……………. The middle. Math books are ……………. . The shelves ………. . The left. The largest library is ………………Washington D. C, the capital ………. The USA. Those books ………. The back …………the libraries are ………English. Now, come & look ……………the kitchen. My uncle is …………. . Work now. Can I see the rest ………the house? She’ll have a buổi tiệc nhỏ ………. . Her birthday.

Đáp án bài bác tập giờ đồng hồ Anh lớp 7

Bài 1: bài xích tập về những thì

have been learning was not working/ were not want khổng lồ pass/ am going khổng lồ study sent was/ think/ have learned went/ had not enjoyed was doing/ met noticed have/ had am revising have already begun think/ will bởi vì is/ is not pass/ will start will go can see/ have become

Bài 2: Chọn câu trả lời đúng

1. C 2. B 3. B 4. A

5. C 6. A 7. D 8. A

9. C 10. A 11. B 12. A

13. D 14. A 15. A 16. C

17. C 18. B 19. A 20. D

21. D 22. D 23. B 24. C

25. C 26. B 27. B 28. A

29. B 30. B 31. B 32. D

33. B 34. C 35. B 36.

C 37. C 38. B 39. B 40. A

Bài 3: chia động từ mang lại đúng

are – reachcomescame – had lefthas never flownhave just decided -would undertakewould takewasam attending – was attendingarrive – will be waitinghad livedGot – had already arrivedwill see – see – will have graduatedvisited – washas been – haven’t you readis washing – has just repairedHave you been – spenthave never met – lookswill have been- comesfound – had just leftarrive – will probably be rainingis raining – stopswere watching – failedstayed – had livedsat – were being repairedturned – went – had forgottenhas changed – camewere talking – started – brokehad donehas been standinghave spent – gotwere – studiedmet – had been workinghad finished – sathashas been

Bài 4: Điền giới từ ham mê hợp

on to – for of in in/ with in at in in on – at for on at – at at of to in on about of to/ with to/ by to lớn of of/ on/ in/ of at in khổng lồ with at with in at of at in/ in/ around in/ about in on/ in on/ on in/ of at/ of/ in at at of on

Trên đấy là những chia sẻ của Step Up về bài bác tập giờ đồng hồ Anh lớp 7 tất cả đáp án, mong muốn những câu chữ về bài bác tập giờ đồng hồ Anh lớp 7 sẽ giúp chúng ta học tiếng Anh đạt hiệu và có cố gắng để nâng cao điểm số tiếng Anh cấp 2 của mình. 

 Ngoài ra để nắm vững được loài kiến thức, tương tự như học xuất sắc các khả năng tiếng Anh, việc đầu tiên là yêu cầu học tự vựng giờ đồng hồ Anh. Những em có thể học xuất sắc từ vựng giờ Anh lớp 7 sáng ý hơn các em còn có thể tham khảo cuốn Sách gian lận Não 1500 cùng với các cách thức học tự vựng hiệu quả đã nêu nghỉ ngơi trên nhé. Chúc các em học tốt!